29. feb. 2008

Scrappedugnad, Corinne Delis


Corinne Delis utfordring på Scrappedugnad passet meg perfekt.
Utfordringa gikk ut på å lage en LO med ærlig tekst rett fra hjertet, og jeg har virkelig mye på hjertet om dagen. Eller i alle fall mye å tenke på.
Teksten min handler om at jeg har noen viktige avgjørelser som snart må tas, at den besluttningen jeg ender opp med kommer til å ha stor betydning for resten av mitt liv, hvor skummelt det er og at jeg ikke aner hva som er det rette å gjøre.

28. feb. 2008

Filtblomster og mannekort

Jeg har fått helt dilla på filtblomster nå om dagen (jada, jeg vet jeg henger etter...). Jeg hadde noen få, og nå har jeg brukt opp nesten alle sammen.
Etter litt resarch har jeg i alle fall funnet ut hvor disse blomstene jeg vil ha kommer fra; American Crafts, og de heter Greenhouse, Annie.
Jeg har lett og lett i norske nettbutikker og er i gang på de amerikanske også.
Hvis noen vet hvor jeg kan få tak i disse, må dere rope ut!
Sånn ser de ut:
 
På kortet under har jeg brukt to av de jeg hadde - kult eller hva?

Dette kortet og kortet under laget jeg til bytteringen på Rubberstamps.
Mannekort er ikke enkle å lage altså, og kortet under føler jeg mangler litt farge, så det er nok ikke ferdig enda.


Ellers har jeg meldt meg på bloggkurset til Gudrun, Scrapping i høyden, heter det.
Jeg synes sånn lag-på-lag er kjempestilig, men jeg sliter med å få det til selv.
Nå gleder jeg meg til hjelp til å komme i gang med det.
Materialpakken henta jeg på posten i dag, og nå kribler det i fingrene etter å komme i gang :)

18. feb. 2008

Nye kort!

Endelig har jeg klart å lage kort igjen! Og jeg er faktisk ikke så verst fornøyd med det jeg har laget heller. Kan ikke huske sist jeg synes jeg fikk til å lage kort.

Vi har altså hatt LOST i kort på Arctic Scrapbooking i helga. I løpet av LOST'en ble det lagt ut 20 oppgaver, men jeg laget bare kort til sju av dem. Man kan med andre ord ikke si at jeg ble helt LOST. 

Jeg har rett og slett funnet ut at det er mye lurere å lage kort til de oppgavene jeg liker, og føler inspirerer meg, og så får noen andre som fortjener det bedre stikke av med premien :)
Det ble forresten premie på meg også, jeg vant avstemningen for helgas beste bidrag med kortet under. Det irriterer meg at swirlen er svart på bildet. Prøvde flere ganger i forskjellig lys, uten at det ble noe bedre. I virkeligheten er den altså brun.

 
Og så har jeg faktisk funnet fram Penny Black igjen. Tenke seg til, hvem skulle trodd det?!
Jeg vet ikke helt om det kommer av at jeg er lei Magnolia, eller om det bare var at jeg ikke fikk Magnoliaene mine til å passe på disse kortene. Jeg får kjenne litt etter om jeg skal kjøpe av de nye Magnoliaene, eller om jeg skal ta en pause. Jeg har i alle fall ikke bestillt den nye klubbpakken. Så da gjenstår det og se om jeg kommer til å angre på det, når andre begynner å få pakkene sine i slutten av april...





3. feb. 2008

Vi Scrapper

Da har det siste Vi Scrapper kommet i salg, og jammen er det spennende denne gangen!
Jeg ble nemlig intervjuet om Arctic Scrapbooking, og jeg har med fire LO'er og noen bilder jeg har tatt. Så der har dere en av grunnene til at jeg hadde det så travelt i desember :)

Jeg har ikke lest bladet enda, men jeg har kjøpt det. I morgen er det nemlig rotfylling som står på programmet. Etter rotfyllinga planlegger jeg å ligge resten av ettermiddagen på sofaen å lese Vi Scrapper. Jeg gleder meg masse. Gleder meg til å lese bladet altså, rotfyllinga gruer jeg meg maks til! Jeg har jo selvfølgelig tatt en sniktitt, og det ser ut til at det er like mye interessant å lese denne gangen, som i de forrige bladene.

1. feb. 2008

Snøballkrig!

Arctic Scrapbooking holder vi på med noe fryktelig gøy om dagen. Ja, ikke for det - vi skal faktisk holde på med det i hele 2008, men det er jo ekstra gøy nå når vi nettopp har begynt.
Vi har nemlig snøballkrig der inne.
Og det er en sånn type snøballkrig, at det slettes ikke er så ille å bli truffet heller :)

Hele greia går ut på at vi har en skisse- og en liftkonkurranse i måneden, med 14 dagers mellomrom. Den som vinner den ene konkurransen, må lage neste oppgave. Så vinner du liften, må du lage en skisseoppgave, og vinner du skissa, må du lage en liftoppgave. Gøy, hva?

Når måneden er over, samler vi alle som har vært med, og trekker en premie som er sponset av Hobbyhimmelen.
Nå ble ikke jeg truffet nå første gang, men jeg har jo enda en sjanse til å få premie :)
Her er LO'en jeg leverte til den første oppgaven:

Ellers er jeg hjemme hos foreldrene mine denne helga. Det skal bli godt å bare slappe av. Ei barndomsvenninne av meg er også hjemme hos sine foreldre, så nå ser jeg fram til å leke i snøen med barna hennes i morgen :)