22. okt. 2010

Fiks ferdig

Brudeparet har bestemt seg, og de ville ha trekantbordkort!
Nå er jeg ferdig med alle sammen. Ferdig tenkt, ferdig montert, ferdig fyllt med godteri og sløyfa er knytt på alle som en. Må bare ta turen ned på posten i morgen, så er jeg ferdig med prosjekt bryllup :)

Jeg gjorde noen endringer i forhold til det første trekantkortet. Synes pynten var litt kjedelig på det, så derfor ble det litt ekstra tenking. Kjenner jo at jeg enda er litt rusten i scrappetenking, men det ble i alle fall bedre enn det var.
Det har tatt noen kvelder, og jeg har mer enn en gang vært glad for at brudeparet bestemte seg for å ha et lite bryllup.

Slik ser de ferdige bordkortene ut, kun med små variasjoner på swirlene
Jeg sprayet blomstene på brudeparets bordkort med rød Glimmer Mist, synes liksom at de skal skille seg litt ut fra de andre

Ja, jeg vet - bildene ble kjempedårlige, men her står i alle fall bordkortene på geledd. Jeg har fyllt dem med hjertesjokolade, geléhjerter, Loveharts og Hello Kitty-drops.

Nå er mannen ferdig med å sette inn nye vindu på det ene soverommet vårt, så nå skal vi, velfortjent synes vi selv, kose oss med gullrekka og god mat.

God helg, alle sammen!

17. okt. 2010

Bordkort

Nå har jeg laget tre forskjellige forslag til bordkort til min brors bryllup.
De ønsker bordkort som de kan legge godteri i, og det skal de få!

Jeg har latt bordkortene gå litt i samme stil som invitasjonene (navnene skal printes ut i samme font som jeg brukte der også, disse er jo bare en prøve, så da orket jeg ikke det). Fargen på kartongen er samme farge som mønsteret på serviettene de skal bruke.




Da er jeg bare spent på å se hvilket de velger :)

14. okt. 2010

Nye sokker

Da er jeg endelig ferdig med sokkene jeg har strikket.
Jeg sier endelig, for egentlig begynte jeg i fjor. Da ble jeg ferdig med en sokk. Så tenkte jeg at nå var det bare å strikke en til, så hadde jeg det uferdige prosjektet i boks. Nå ble det ikke helt sånn, det en sokk til og enda en sokk før jeg ble fornøyd. Det er ikke bare bare å tilpasse mønster og sånt, når man skal ha en herresokk til å passe en damefot.
Men nå i kveld, nå ble den siste sokken avsluttet, trådene er festet og jeg er fornøyd :)


Nå fantaserer jeg om et nytt sokkepar. Denne gangen i tynnere garn og med sånn hullete hjertemønster bak. Mener helt bestemt at jeg har sett et bilde av sånne sokker, så det er bare å begynne letinga.
Og i mens jeg leter etter mønster, skal jeg lage bordkort. De må jeg virkelig få ferdige nå i nærmeste framtid.

Men akkurat nå, nå skal jeg lage mat til mannen kommer hjem. Han har vært på jobb i 14 dager, men nå er han like rundt hjørnet. Alle hjerter gleder seg :)


4. okt. 2010

Vedkurv

Nå som peisen er nesten ferdig, det vil si - peisen er ferdig, det er pussing og maling av muren som gjenstår, har jeg begynt å tenke på vedkurv. I dag har vi en variant fra IKEA. Billig og praktisk, men ikke spesielt fin eller dekorativ:


Det er jammen ikke lett å finne en jeg vil ha, når jeg ikke vet hva jeg vil ha, men en ting er sikkert: IKEA-kurven blir ikke lenge hos oss.
Etter en butikkrunde, og et par runder på nett, har jeg blitt litt klokere. Det er mye smijern der ute, og det vet jeg at jeg ikke vil ha. Spesielt la jeg merke til denne, fra gimstedt.se.
Snurrig, kan man jo si. Ser for meg at det blir mye gris med en sånn kurv, og gris er jeg ikke glad i!

Code fra Asplund, deriomot - liker jeg veldig godt (det blir sikkert mye gris i denne også, men når den er så pen - så kan jeg vel leve med det...). Bare synd prisen er så drøy.

Jeg fant en løsning, som ikke var så dum. I alle fall ikke hvis man finner en passende blomsterpotte. Blomsterpotter burde jo være på tilbud nå...

Men inntil jeg vinner i lotto (for å vinne må man kanskje spille...), skal jeg være på leting etter en stor glassbolle. Jeg likte nemlig løsningen fra hvitstil.com veldig godt. Se så lekkert og delikat:

Hadde jeg vært av den tålmodige typen, kunne jeg jo bare brukt IKEA-posen mens jeg lette etter en glassbolle, eller evt en blomsterpotte som passer inn. Nå er jeg ikke det, så da har jeg funnet ut at jeg skal ut å handle inn noe grovt stoff, og sy "fôr" til putekurven min. Den bruker jeg bare til pledd og puter til å ha på terassen, og den sesongen er jo desverre over...
 Jeg tror det kan være en bra midlertidig løsning, jeg!

3. okt. 2010

På en regnfull dag...

...kan man kose seg inne med god samvittighet :)
Og i dag har jeg kosa meg med strikking og symaskinen. Tantes prinsesse Live må jo ikke fryse på ørene i høst, så jeg har laget ei prinsessekrone/pannebånd til henne.
Og når jeg først er i gang, så baller det jo gjerne på seg - og haugen med prinsessepannebånd har vokst.


I går kveld fant jeg fram heklepinnen også, og prøvde meg på en annen type prinsessekrone. Gøy det også!
Har bestilling på noen, så det spørs om det ikke blir flere :)


Jeg har også funnet fram et prosjekt fra i fjor høst som jeg ikke ble ferdig med - lange strømper. Det begynner jo å bli tid for det igjen. Tenkte jeg skulle rydde bort symaskinen nå, og sette meg ned med en god film og strømpene.
Det er nesten sånn at det er litt deilig med øsepøseregn, slik at man faktisk kan sitte inne og se på film på en søndags formiddag, med god samvittighet!

Ha en fin søndag, alle sammen!