29. mai 2011

Gavepose og sukkersøtt utfordring #126

I dag har min gode nabo og svigerinne bursdag, og jeg har laget en gavepose til henne:

tina

Det er noen dager siden jeg bestemte meg for hvilken pose jeg skulle lage, problemet var bare at jeg ikke fant malen på posen. Heldigvis fikk jeg hjelp, og planen ble iverksatt :)

tina2

Posen passet akkurat så perfekt til gaven som jeg hadde trodd. Og med arket fra 3ndypapir ble jeg veldig fornøy med prosjektet. Enkelt og greit og helt meg. Derfor deltar jeg i Sukkersøtts utfordring # 126, hvor utfordringen er å vise din stil.

tina3

Ønsker dere en fortsatt fin søndag!

28. mai 2011

Bursdagskort

I dag ble jeg virkelig satt under press. Like etter at jeg kom hjem fra jobb, fikk jeg vite at jeg hadde to timer på meg til å lage bursdagskort til niesa vår. I alle fall hvis jeg skulle slippe å sende gaven i posten, og heller sende den med svigerbroren min. Og å kjøpe kort, det gjør man jo ikke når man er kortlager, så da heiv jeg meg rundt og produserte et kort i full fart. Noe som er en prestasjon til meg å være.
Så her er nok et kort laget under press:

andrine

Det er utrolig lenge siden jeg har laget kort med stempel som skal fargelegges. Det var nesten sånn at jeg hadde glemt hvordan man gjør det. “Hvilke farger var det som ble hudfarge igjen?” Jeg fant ut av det etter hvert, og jeg kosa meg ordentlig. Det blir nok litt flere kort med fargeleggingsstempler fra nå av. Det er nemlig en del bursdager og sånt framover – så presset kommer det ikke til å stå på…

15. mai 2011

Nyfødt

Det ser ut til at jeg kun jobber under press når det gjelder kortlaging. I alle fall nå om dagen. Og siden jeg er under press, har jeg endelig fått laget et kort til lille Konstanse.

velkommen til verden

Så da er alt klart for å sende avgårde Kjærlighet på pinne-kjolen. Håper den faller i smak, og at den passer :)
Ønsker dere alle en fin kveld og ei fin 17. mai-uke!

PS. Jeg må tipse dere om Ellens flotte give away:

11. mai 2011

Velkommen til verden

Det er ikke til å stikke under en stol at det går treigt med kortlaginga mi om dagen. Jeg har flere kort som skulle vært laget, men jeg får det bare ikke til. Ikke kommer jeg i gang og ikke har jeg noen ideer…
Nå har jeg likevel tatt meg på tak og laget et nyfødt kort til Alma. Noe som er på høy tid. Jenta ble tross alt født i mars.

alma

Bare for at jeg skulle få det gjort, har jeg liftet meg selv såpass mye at dette kortet så og si er en kopi av et dåpskort jeg laget tidligere i år. Det er bedre enn ingenting, og Almas foreldre har heller ikke sett dåpskortet, så da kommer jeg nok unna med dette.

Håper på bedre lykke og mer inspirasjon senere i dag – da skal jeg nemlig lage et nytt nyfødtkort…

1. mai 2011

Nytt gammelt nytt

Vel overstått påske!
Jeg vet at det begynner å bli en stund siden påske, men her inne har det jo ikke skjedd noe siden før den tid...

Jeg brukte påska på å kose meg sammen med familien, og innimellom strikka jeg litt. Jeg strikka ferdig leggvarmerene som hører til barnejakken jeg laget i vinter. Både jakken og leggvarmerne satt som støpt til mottakeren. Planen var egentlig å gi settet i bursdagsgave, men siden Live har bursdag i juni, og sånne strikkaplagg egentlig passer bedre på denne årstiden, fikk hun det nå.
Jeg har også strikka en til Kjærlighet på pinne-kjole. Og siden jeg synes fargen på bildene i det forrige innlegget ble så rare, har jeg tatt bilder av den nye kjolen også, med litt bedre resultat. Denne kjolen er i en  mindre størrelse, så hjertemønsteret blir litt annerledes.

kjole

kjole2

kjole3

Nå har jeg faktisk ingen flere planlagte strikkeprosjekter, men til gjengjeld har jeg noen kortplaner som burde vært gjennomført. Jeg får satse på å finne fram kartong og stæsj i kveld.
Nå skal jeg ut i hagen og kose meg med sol og hagearbeid.
God søndag!