27. feb. 2007

Grensesetting

Nå har jeg scrappet og laget kort i over ett og ett halv år, og det er ikke tvil om at det har begynt å hope seg opp av både av ting jeg har kjøpt og som jeg ikke får til å bruke, og av rester.

Jeg har ei eske med mønsterpapir-rester og mapper med rester av kartong.
Det begynner å bli ganske store mengder nå, så jeg har bestemt meg for å gjøre noe med det!

Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal lage noen kort med nytt mønsterpapir, før jeg i alle fall kan se at det minker i eska mi.
Jeg skal også bruke restekartong så langt det går, og jeg skal ikke trykke opp noen nye Magnoliatrykk før jeg har brukt dem jeg har ferdig fargelagt.
Jeg er ikke så god på å sette sånne grenser for meg selv. Det blir fort kreativitetshemmende, så jeg er spent på hvordan det kommer til å gå. Foreløpig ser det ganske lyst ut. Jeg har nylig laget fire kort med bare rester, og er ganske så stolt av meg selv!

I tillegg til å finne fram rester, har jeg også funnet fram fotostemplene mine. Det er lenge siden jeg har lekt med dem nå. Ikke siden Magnolia og distress re-inker gjorde sitt inntog. Saken er altså den at jeg er litt skeptisk til å gi bort kort med Magnoliatrykk på. Jeg brukte selv lang tid på å venne meg til utseende på disse figurene, og jeg er redd de som får Magnoliakort skal være like skeptisk som jeg var, og synes at de er stygge... Jeg burde vel bare la være å bry meg om hva andre kanskje måtte synes, og hoppe ut i det. Det blir i alle fall et Magnoliakort til min kusine.

11 kommentarer:

Linn sa...

Herlige kort!!! Så flotte stempler, farger og alt. Stilig med "notatblokk-ark." Takk for koselig hilsen i bloggen min. Jeg sliter meg ikke ut, altså. Det er hektisk om dagen, men det er VELDIG gøy. Og da orker man mye. Men husarbeid og litt andre ting blir jo nedprioritert, da... Ha en fin dag videre.

Ania sa...

Det ble jo ganske lekre kort da, og jeg likte særlig det med søm best :) Lykke til med grensesettingen din :)

Unknown sa...

Skulle ønske jeg vaqr litt flinkere til å bruke restepapir også...

Kortene dine er nydelige, både de med fotostempler og med Magnolia..., må innrømme at jeg er ganske svak for Magnolia...

Ha en fortsatt kreativ kveld!

Kirsten sa...

Flotte kort, og jammen er det godt å se det er flere som prøver å bruke opp rester og ting som ligger og hoper seg opp ;)
Det er kjempegøy å faktisk se det minker!

God helg til deg også, håper den blir produktiv :D

Vibeke Spigseth sa...

Hei på deg!

Du har sisten!!! Mer info i min blogg!

Cecilie sa...

Isj...jeg hadde ført deg opp på sisten-lista mi før Vibeke snappet deg *lol*. Vel...du får den fra meg også, da :)

Elizabeth sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Linn sa...

Sisten fra meg også!!! Føler at verden ikke er så stor, i grunn...

SILJE sa...

Du har sisten!! Se i bloggen min for info;)

Inger Marie sa...

Kjempe flott blogg du har!!
Gøy å se hva andre holder på med. Jeg er også hekta på magnolia stempler, de er jo bare så herlige!!

Ha en super kveld!!

Klem

gudrun sa...

Heisan.
Flotte kort du har lagd!! Jammen er jeg imponeert hvis dette er hva du kaller restekort..... Mye vakkert man kan lage av restene. ;)
Ta forresten en titt på bloggen min, eller send meg adressen din, så kommer en overraskelse i posten. ;)

Ha en fin dag. :-)