1. feb. 2008

Snøballkrig!

Arctic Scrapbooking holder vi på med noe fryktelig gøy om dagen. Ja, ikke for det - vi skal faktisk holde på med det i hele 2008, men det er jo ekstra gøy nå når vi nettopp har begynt.
Vi har nemlig snøballkrig der inne.
Og det er en sånn type snøballkrig, at det slettes ikke er så ille å bli truffet heller :)

Hele greia går ut på at vi har en skisse- og en liftkonkurranse i måneden, med 14 dagers mellomrom. Den som vinner den ene konkurransen, må lage neste oppgave. Så vinner du liften, må du lage en skisseoppgave, og vinner du skissa, må du lage en liftoppgave. Gøy, hva?

Når måneden er over, samler vi alle som har vært med, og trekker en premie som er sponset av Hobbyhimmelen.
Nå ble ikke jeg truffet nå første gang, men jeg har jo enda en sjanse til å få premie :)
Her er LO'en jeg leverte til den første oppgaven:

Ellers er jeg hjemme hos foreldrene mine denne helga. Det skal bli godt å bare slappe av. Ei barndomsvenninne av meg er også hjemme hos sine foreldre, så nå ser jeg fram til å leke i snøen med barna hennes i morgen :)

3 kommentarer:

Stine sa...

Denne er kjempefin Lene, fine og varme farger som passer til bildet!
Artig med snøballer ja, skal skrive ut skissa i neste oppgave nu!
Kos deg masse hjemme i helga! :)

Tonje sa...

Jeg dumpet innom bloggen din ved en tilfeldighet. Jeg googlet på "sommerfulger" da jeg skal bruke noen bilder til en collage og så kom kortet ditt opp som du hadde laget for evig lenge siden. Flotte kort og lo'er du lager og lykke til i snøballkrigen!!

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿