19. sep. 2010

Bryllupsinvitasjoner

Nå er det lenge siden jeg har hatt noe å vise fram. Siden sist har jeg flyttet på meg, og ting som å pakke ut, komme inn i ny jobb, bli kjent på ny plass og nyte dagene med ny samboer har tatt all min tid. Jeg har også brukt mye tid på å planlegge oppussing og finne smarte løsninger på et ikke så smart hus. Sånn er det vel når man flytter inn i et hus fra tidlig 70-tall, hvor det ikke har skjedd så mye siden nettopp tidlig 70-tall.
Vi er i alle fall i gang, både med planlegging og med utføring - og jeg har god trod på at dette blir bra! Dere kommer nok til å få se litt av det jeg holder på med av slike ting også.

Så over til det jeg skal vise frem i dag. Min bror skal gifte seg, og jeg skal lage invitasjoner. Det kommende brudeparet bor i Trondheim, og forrige helg var jeg der i dåp til datteren deres. Da hadde jeg med meg fire forslag til invitasjoner.  Det var ikke fritt for at jeg kjente meg rusten i faget - det er jo et halvt år siden jeg har hatt framme tingene mine, og mer skal det ikke til før det blir litt sirup både i kreativiteten og i fingrene mine. Jeg kom i alle fall opp med noen løsninger, og de ser slik ut:






Paret har bestemt seg, og løsningen de vil ha, er mye som den øverste, bare med noen små endringer.
Jeg skal begynne så smått nå i dag, og så får jeg sette inn det store støtet i morgen, når vi har det helt klart hvordan invitasjonen skal se ut, og ikke minst hva som skal stå i den.

Det er gøy å være i gang igjen!

2 kommentarer:

SILJE sa...

Så flott å se noe nytt fra deg Lene!! Og de var skikkelig fine alle sammen!
Gleder meg til å se bilder fra huset....:))

Bibbi sa...

Ble så glad når jeg så det var kommet noen nye innlegg her! Du lager jo så mye flott og har vært savnet.....

Lekre innbydelser!