14. feb. 2011

Happy Valentine!

Selv om jeg i teorien er i mot sånne dager som jeg tror at handelstanden har importert til Norge kun for å tjene penger på, er jeg i praksis veldig for valentines day. Hva er det å ikke like (hvis man ser bort fra min tidligere påstand)? Jeg liker å få gaver og blomster, jeg liker å gi gaver, jeg liker å spise middag på restaurant, jeg liker kjæresten min og jeg synes det er en god ting å bli minnet på hvor godt jeg har det.

I år liker jeg denne dagen spesielt godt. Det er nemlig første gang at jeg og kjæresten er på samme sted og kan feire den sammen. De andre årene vi har hatt sammen, har han alltid vært laaangt borte på jobb.
Så da feirer vi med brask og bram - med alt jeg har ramset opp over. Gaven til mannen i mitt liv ble lagt i en gavepose jeg har laget, men som jeg ikke har tatt bilde av.
Kortet derimot, det har jeg bilde av. Så får det bare være at fargene ble litt rare på bildet, og at kortet ble laget i full fart, og litt sånn inimellom, i de øyeblikkene jeg hadde for meg selv i går.


Håper at dere alle har en fin dag!

1 kommentar:

Norunn sa...

Det var et nyyydelig kjærestekort :)