9. mar. 2007

Lykke i en liten konvolutt


Gudrun Loennecken lager noen utrolig søte stempler, og jeg var så heldig å bli trukket ut i bloggen hennes, til å få noen av de nye stemplene.
Jeg trodde jeg skulle få ett stempel, men i dag lå det tre stykker i postkassen min, sammen med dette kjempefine kortet.
Jeg er helt overveldet, og jeg ble så glad :)
Er de ikke fiiine?

Ikke kunne de valgt en bedre dag å komme på heller!
Jeg har vært med ryggen min til vurdering i Tromsø i dag, og det var ikke noe gøy.
Jeg hadde vel håpet på operasjon, men det blir det altså ikke.
Ryggen er så dårlig at den aldri vil bli bra igjen, og det er derfor ikke noe vits i å operere.
Jeg kan heller ikke være lenger i jobben min, og må nå begynne å tenke på omskolering og på hva jeg skal bli når jeg blir stor.
Det var ikke lett første gang jeg skulle finne ut det, og det blir vel ikke lettere denne gangen...

Når man får sånne beskjeder, blir man naturlig nok litt nedfor, og da er det jammen godt med en overraskelse i posten! Pakken fra Gudrun ble min lykke i dag :) Tusen hjertelig takk!


4 kommentarer:

SILJE sa...

Så heldig du var da Lene som fikk sånne fiiine stempler i posten!! Det ser ut som du har litt sånn flaks når det gjelder å bli trukket ut...hihi

Så trasi med ryggen din da....! Det er vanskelig for meg å sette meg inn i en slik situasjon, men du kan i alle fall vite at jeg tenker på deg...

Klem!

Ania sa...

Så kjekt at stemplene ga deg ekstra glede da! Går igjennom en langvarig og noe komplisert operasjonsprosess selv og har fått mange rare beskjeder i forb. med denne..så jeg kan relatere noe til det du føler for tiden...*klem*

Linn sa...

Heldig er du! SÅ flotte stempler. Men så får de også et svært godt hjem hos deg, da!!!

Hilde sa...

Takk for hilsen i bloggen min!!

Og så heldig du var som fikk stempler!!!

Rygg ja, det er noe herk. Har selv en kranglete rygg, og jobber i bhg.... ikke akkurat det beste for meg... har gått til masse behandlinger og fått beskjed om at jeg skikkert kommer til å bli slik.
Ta vare på deg selv, og ta vare på ryggen din!!

God påske!!