23. aug. 2007

Sensommergleder


Ja, det er vel bare å innse det - sommeren er på hell. Sånn bortsett fra når det regner, så er dette min favoritt tid på året. Jeg synes det er gøy at det blir frukt og bær i hagen, jeg liker at det ikke er så fryktelig varmt og jeg elsker at det begynner å bli mørkt om kveldene. Nå kan man finne fram lykter og stearinlys og bare kose seg.
Man kan også finne fram papir og stæsj og bilder og stempler og alt annet man måtte synes man må ha for å kose seg. Ikke at jeg har kommet helt i gang på papirfronten enda, men jeg ser det komme i nær framtid :)

På tirsdag hadde Stine og jeg et lite minitreff. Det ble mest skravling, og litt shopping, men jeg fikk også begynt på en LO til Vi Scrappers skissekonkurranse. Den burde jeg klare å få ferdig innen fristen den 15. september.

Vi har også fått planlagt høsten på forumet Arctic Scrapbooking, og her blir det mye gøy framover! Vi fortsetter med jakta, BOM-utfordringene, månedskonkurransen og klubbmesterskapet. I tillegg blir det LOST i kort allerede neste helg, og senere i høst blir det LOST i scrapping. Høstens nysatsning er Arctic Challenge.
Her skal flere lag kjempe mot hverandre om å komme først til Nordpolen. Det blir nye oppgaver to ganger i uka i en måned. Vi håper på mye skaperglede, kreativitet og gøy under disse ukene i oktober og november.

Siden jeg ikke har noe nytt å vise fram, for jeg heller vise fram to kort jeg laget før sommerferien.
Naboene fikk ei lita jente, så da måtte jeg jo lage kort. Og så var vi i et bryllup i slutten av juni, og sånt blir det selvfølgelig også kort av!4 kommentarer:

Hege sa...

De bringebærene så herlige ut - nammenam! Flotte bilder. Også det nusselige kortet! Nå har jeg lovet meg selv det lenge; jeg SKAL forsøke meg på kort. Men det er langt igjen til ditt nivå ser jeg!

Bittersweet sa...

Bærbildene ga en fin smak av sommer =) og du lagde noen kjempe søte kort!! du er kjempe flink!

Anita Hagen sa...

Fantastiske bilder Lene. Man lengter allerde et par måndeder tilbake i tid. Vel å merke, med liiiiitt mer sommer enn hva vi har hatt! Kortene dine er så nydelige da. Kombinasjonen brunt og rosa er bare så utrolig nydelig.

Har forresten gitt deg en velfortjent utmerkelse. Se i bloggen min.

Moia sa...

Nam - nam de bringebærene ser veldig gode ut. Fine bilder. Kortene er kjempefine.
Klemz fra Moia