7. aug. 2008

På han igjen...

Da er sommerferien over og den første arbeidsuka etter ferien er nesten unnagjort.
Jeg har hatt fire deilige uker sammen med hele familen - niese, søsken, svigersøsken, bestemor og foreldre. Været har vært supert, og jeg har massevis av nye bilder jeg kan kose meg med utover høsten.

Og så fikk jeg meg en liten kattepus i sommer. Jeg må jo vise ham fram. Han er kjempesøt, og det skal han være glad for, for jammen er han ikke litt av en rakker! Han ble funnet ute, helt alene, under en veranda. Det kan jo være en av grunnene til at vi sliter litt med å finne ut hvem som er sjef i huset. Det vil si, jeg vet jo at det er jeg som er sjef, men desverre er han ikke enig. Jeg krysser fingre for at han roer seg litt ned etter hvert som han blir større. Gøy med dyr i huset er det i alle fall!
Navn er forresten veldig vanskelig. Jeg synes egentlig det er en Sivert, men der har jeg møtt litt motstand, så nå går han for det meste for Felix. I det siste har jeg også begynt å tenke at med all kloringa og bitinga hans, er kanskje Lucifer er mer passende navn...

7 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelig er han, Felixen din, selv om han biter og klorer... Håper dere(han) finner ut hvem som er sjefen, slik at dere får det fint fremover... *smil*

Lo'en din av niesen din som spiser is er kjempekoselig. Flotte farger og fint bilde... :-)

Have a nice day!
xoxo

cathrineangelica sa...

flott lo:)
fine farger og herlig oppsett!
nydelige bilder også!!og, for en kjempe søt pus!!!

Desirée sa...

Kjempefin LO av niesen din! Så søt den lille rakkeren er, ja de er små rampedyr så jeg håper han skjønner til slutt hvem som er sjefen :)

SILJE sa...

Han er skikkelig søt pusen din!!

Håper han oppfører seg bedre ot deg nå...;)

Gunhild sa...

For en herlig LO! Kjempelekre sommer-farger :)

Pusen din er bare kjempesøt! Håper han gir seg med kloringa ;)

Ha en god helg videre!
Klem fra Gunhild

Anonym sa...

Så mye flott du har laget siden sist jeg var innom! Falt spesielt for de utrolig nydelige kortene med alkoholblekk - de var så flotte! Ha en fin uke!

Linda sa...

Ja, kom nu innom :D
Når æ får alt det nye, så har æ jobb til dæ :)