21. mar. 2011

Kvikk Lunsj

Kjæresten min satt og surfet på nettet en dag, og ikke vet jeg hvilke sider han var inne på – men i alle fall kom han over et bilde av ei Kvikk Lunsj-lue, og fikk fryktelig lyst på ei sånn. Som den snille kjæresten jeg er, la jeg bort babyteppetprosjektet (som ble prioritert før leggvarmerprosjektet jeg egentlig holder på med), og strikka ei lue til han:

kvikklunsj

Jeg har brukt prøve-og-feile-metoden, og ser at hvis jeg skulle strikket flere sånne ville det blitt noen justeringer. Er ikke helt fornøyd med bokstavene heller (og på maskesting har jeg mye å hente. En dag skal jeg bli flinkere på det), men mannen i huset er strålende fornøyd – så da er jo alt i skjønneste orden!
Sånn ser lua ut på meg – et par størrelser for stor, og et fryktelig dårlig bilde, men dere får i alle fall et inntrykk av hvordan den er:

kvikklunsj2

Det er gøy med sånne kjappe prosjekter. Ikke for det, jeg koser meg med babyteppet også, jeg – selv om det er fryktelig lenge igjen til det er ferdig, og babyen har allerede kommet. Vi får håpe babyen tilgir at det tar litt lang tid…

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Syns lua blei råtøff. Så kreativ du er. Masse fine invitasjoner og bordkort også. Takk for inspirasjon.

Klem fra Elisabeth

SILJE sa...

Kjempekul lue!!