12. apr. 2011

Kjærlighet på pinne

hjertekjole

Denne søte hjertekjolen heter faktisk Kjærlighet på pinne. Hvis ikke det er det kuleste navnet på en hjertekjole, så vet ikke jeg! Den er fra Tora Frøseth Design, og var utrolig morsom å strikke.

hjertekjole2

Strikkinga gikk fra øverst til nederst, og den har ikke en eneste søm. Sånt liker jeg! Det passer også godt med ei enkel strikking når jeg har vært mer eller mindre plaget med migrene i ett de siste to ukene… Strikkinga ble gjort mellom de verste anfallene. Kjedelige greier altså!

hjertekjole3

Migrenen har også gjort sitt til at jeg er på etterskudd med kortproduksjonen min. Har fire kort som må være ferdige før søndag, og jeg er jo ikke akkurat den kjappeste kortlageren. Jeg får bare jage migrenen på dør og sette i gang med produksjonen i morgen den dag!

Mer hyggelig er det at vi (eller mannen, rettere sagt) har kommet ordentlig i gang med oppussinga på stua. Nå er alle innerveggene revet og bare isolasjonen tyter ut mot oss. Nå blir det etterisolering, nytt strømopplegg og nye vegger på oss – jeg håper på at det er ferdig før påske, men det kan nok være mye å be om. Framover går det i alle fall :)

2 kommentarer:

SILJE sa...

For en nydelig liten kjole!! Den som hadde hatt tolmodighet til å strikke med tynt garn på tynne pinner....Du er kjempeflink Lene!

Maria sa...

Heia Lene,

For en nydelig kjole... Så flink du er!! Fikk lyst til å lage en sånn selv ;)
Håpa du har det bra sørpå!

Klem fra Maria