18. feb. 2012

Reprise

Da jeg strikket putetrekk i julegave, var det et trekk jeg bestemte meg for at jeg ville strikke til meg selv også. Nå har jeg gjort det ferdig. Trekket er helt likt, bare litt større slik at det passer til min pute.

pute

Jeg er jammen ikke sikker på hvilken side som ble finest og som kommer til å være framsiden. Her er i alle fall den andre siden:

pute2

Jeg lurer på om jeg angrer litt på fargevalget mitt. Når puta var ferdig og kom i sofaen, ser jeg at det ville passet mye bedre med en ren hvit farge, i stedet for denne naturfargede.
Jeg har garn til en pute til, så nå er spørsmålet om jeg skal gå og bytte det garnet og strikke det neste putetrekket hvitt, og i så fall må jeg jo strikke dette en gang til også, eller om jeg skal la det stå til og gå for naturhvitt.
Jeg får tenke litt mens jeg strikker neste prosjekt, som er en bursdagsgave til en fugleinteressert gutt. Dere skal få se når jeg er ferdig :)

Mønster: egendesignet
Garn: Freestyle, Dalegarn, farge 0020
Pinner: str 6
Forbruk: 400 gr

7 kommentarer:

Stine H sa...

Kan du flytte oppover igjen å lære meg og strikke?? :) Nydelig pute!!

ellen sa...

går det ann å få oppskriften på denne? :) den er nydelig!

Lene sa...

Ellen, jeg kan prøve å skrive ned hvordan jeg har strikket puta, bare gi meg et par dager :)

Lene sa...

Jeg skulle gjerne flyttet nordover, må bare overtale mannen først :)

ellen sa...

kan jeg få oppskriften på denne og http://lenesplass.blogspot.no/2012/01/den-siste-puta.html ?? tusen takk forresten!

Lene sa...

Beklager Ellen, mønsteret til den andre puta klarer jeg ikke å lage. Puta er gitt bort og jeg må se den for å rekonstruere hva jeg har gjort...

ellensittliv sa...

er denne puta også gitt bort?