15. mar. 2011

DT TreL – bryllup: invitasjon/bordkort/gratulasjonskort

bryllupskort

Jeg har laget en serie med bryllupskort for TreL. Serien består av bryllupsinvitasjon, bordkort og gratulasjonskort. Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign.

Til invitasjonen har jeg brukt arket Invitasjon, beige. Jeg har brukt både forsiden og baksiden. Denne type brettekort gir plass til mye tekst og/eller bilder. Jeg har pyntet det enkelt med tanke på at det som regel skal lages mange invitasjoner. Til pynt har jeg brukt punch fra Martha Stewart, Spellbinders dies hjerte og labels. Jeg har også brukt blonder.

bryllupsinvitasjon

bryllupsinv detaljer


Til bordkortene har jeg brukt arket Par i hjerter, beige. Begge kortene er laget slik at det er plass til godteri i dem. Jeg har brukt en liten clearbag for å lage posen på det første kortet.

bordkortpose

eskebordkort


Også til gratulasjonskortet har jeg brukt arket Par i hjerter, beige.

bryllupsgratulasjon

bryllupsgratulasjon2

Det meste har det jeg har brukt får dere kjøpt på TreL.

4 kommentarer:

Monica Brenden sa...

Wow wow wow :D For en inspirasjons kilde!
Fantastisk!!!

Helene sa...

Her var det masse nydelig inne. Skal gifte meg til neste år så trenger masse inspirasjon :) Har du oppskrift på å lage dei invitasjonene som er av type brettekort??

Lene sa...

Hei Helene!

Invitasjonen er 12 tommer lang og 6 tommer høy. Jeg har laget to brettekanter, en på fire tommer og en på åtte tommer. Da får du et kort som er delt i tre, og hver del er fire tommer. Så skjærer du bare en skrå fra seks tommer og ned til så langt som du vil ha den. Jeg husker ikke hvor langt ned min gikk. Husk at hvis du skal punche ut en blondekant, slik jeg har gjort, tar den ned noe av kanten den også.

Håper dette var forståelig, hvis ikke så er det bare å spørre igjen :)

golfmor sa...

Hei Lene !!
Du er fantastisk flink kikker ofte på det du lager....
Det er bare lekkert..
Men nå har jeg ett spørsmål : jeg skal lage invitasjoner til min datters bryllup og ble veldig inspirert av den esken med brettet ark nedi....
Har du noe mål eller beskrivelse du vil dele med meg ??

Mvh Cathrine Taije Lie