16. mar. 2007

Helgescrappetreff

I helga braker det løs med treff her i byen. Det skal bli så gøy :)
Vi blir vel litt over 20 damer som skal scrappe og sjabbe og kose oss sammen.
Gleder meg!


Det jeg ikke gleder meg til, er å pakke til treffet.
Jeg er jo helt elendig på pakking! Alltid tar jeg med meg mer enn jeg har bruk for, og alltid skulle jeg ønsket at jeg tok med meg ett eller annet av det jeg lot ligge igjen hjemme. Håpløst!

Og så må jeg planlegge litt, og skrive ut bilder og sånt.
Jeg har enda bilder fra helgetreffet vi hadde i okotber liggende. Jeg må liksom alltid ha i litt forskjellige størrelser, bare sånn for å være sikker. Og så er jeg alltid fryktelig optimistisk i forhold til hvor mye jeg tror jeg skal få gjort. Igjen: håpløst :)

J
a, og så skal jeg ha kurs i neste uke også. Denne gangen er det fargelegging av stempetrykk som står på programmet. Vi skal bruke re-inker, H2O og Le Plumme.
Jeg ble ferdig med eksempelkortene kl tre i natt, så det siste med Penny Black ble så som så. Må nok lage et nytt så snart jeg får tid.
Og så fikk jeg laget mitt første kort med et av stemplene jeg fikk av Gudrun. Det var kjempegøy å lage kort med det motivet og å fargelegge det. Jeg adopterte den brettinga av gerberaen fra henne også. Synes det var en sånn kul og dekorativ måte å bruke blomster på.

Nå skal det pakkes og skrives ut bilder! 

God helg alle sammen!

4 kommentarer:

Linn sa...

Heisann! Herlige kort, du er dyktig altså!!

Treff er jo så utrolig moro og inspirerende! Men det med pakking er et svare strev, ja. Man kunne jo komme til å få bruk for akkurat den ene tingen som man ikke har brukt det siste året....

Da ønsker jeg deg en riktig god helg, og det tror jeg visst du får!

gudrun sa...

Så hærlige, skjønne kort du har lagd!! :-)
KOS deg på treff!
...jeg er også av de som alltid tar med meg altfor mye...og slett ikke nok...og ihvertfall ikke akkurat den duppeditten jeg gjerne skulle hatt..... LOL
Men ofte treffer man kanskje noen man kan låne litt av...og uansett er jo treff supergøy.
Igjen:
Ha en fin helg!!

Unknown sa...

Hei Lene...
Håper dere hadde et koselig treff i helgen... :-)

Jeg syns også det er slitsomt å pakke til treff... Hva skal man ha med/ikke ha med. Hvilke bilder skal jeg scrappe osv... Men det er fantastisk moro å være på treff.

Kortene du har laget er kjempefine, liker spesielt godt de med Magnolia på.

Ha en scrappende flott mandag!

Anita Hagen sa...

KJEMPEFINE Lene, både fargeleggingen, fargesammensetningen og "stæsjet".

Så gøy med alle disse spennede treffene da. Må "ta meg selv i nakken" og bli med på noe sånt når det arrangeres noe lokalt jeg også. Nå gleder jeg meg bare som et lite barn til messa i Skesmohallen (siste helgen i april)*smiiiiiil*

Klem Anita