3. apr. 2007

Har fått scrappa litt!

Tankene mine har vært opptatt med mye annet enn scrapping i det siste, men med ett helgetreff, ett månedstreff og ett dagtreff har jeg jo fått gjort litt.

Jeg fikk faktisk vært med på klubbmesterskapet på Arctic Scrapbooking denne måneden.
Det ble to nye LO'er til BOM'en min, og en ny til Joakim sitt album. Så lite som jeg har fått gjort etter jul, er jeg strålende fornøyd med det!
Den nederste LO'en laget jeg på helgetreffet vi hadde. Det var til en hurtigscrappoppgave, og tekst og sånt sliter jeg med å finne ut av til vanlig, og når jeg har tidspress over meg er det helt håpløst. Får se om jeg ikke skriver litt mer på den etterhvert. Hvis ikke så blir den som den er nå. Så det såh!

Ellers holder jeg på med å påskepakke kartong og ark og stempler og stæsj og utstyr nå.
Værmeldinga er jo alt annet enn bra her oppe, så jeg må ha med meg litt å pusle med i tilfelle det blir innepåske.

Jeg ønsker dere ei riktig god påske!

7 kommentarer:

Kjersti sa...

Scrappa LITT du liksom - det var jo veldig mange flotte her! God påske til deg ;)

Heidi sa...

DÅNE...jammen går det unna her da!!! Flotte layouter!!
Ha en flott påske!!

Heidi

Nina sa...

Her var det mange flotte LO'er :D GOD PÅSKE!

Linn sa...

Ååå, så flott å se noen LOer fra deg!! De er bare skjønne, som vanlig! Likte spesielt godt den juleLOen, har så sansen for sånne juletrær....

Håper du har en fin påske, enten det er med ute- eller innevær.

Unknown sa...

Flotte LO'er... :-)
Håper det ble litt tid til scrapping i påsken også. Nå er jeg tilbake fra påskefjellet, og det klør i fingrene etter å få scrappet bilder fra disse dagene... :-)

Anita Hagen sa...

Men guri så flotte LO'er Lene, kjempefine alle sammen. Hadde engang en pus som var skilpaddefarget lik som Snuski, min pus het Baileys og er mamma'n til den pusen jeg har nå (jepps, jeg er LITT glad i katter da..he-he).

Tusen tusen takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min. Det er så utrolig hyggelig å lese alle tilbakemeldingen dere legger inn, og det gir en enorm skaperglede og motivasjon, så STOR klem fra meg.

Ha en helmax og kreativ kveld videre.

Klem Anita

Camilla G sa...

Den juleLO'en ligger i favorittmappa mi ser jeg, kjempeflott form på treet, og fargene og arkene var så flotte sammen med bildene! Veldig flott. (de andre var også flott altså, men den var så spesiell)