15. aug. 2007

Oooog enda en gang: tagget!

Ja, og haha, får jeg vel si :)
Desiree har tagget meg, og denne gangen er det vel mer en utmerkelse enn ei utfordring får man vel si.
Men når det er sånn at man mesteparten av tida er en heller dårlig blogger,
så blir det jo litt sånn at man ler ironisk når man får utmerkelsen Rockin' Girl Blogger.
Men altså, jeg velger å pakke de ironiske tankene bort, til sånn ca lengst bak i hodet, og så får jeg heller se på det som en ære og et puff i baken til å bli en bedre blogger.


Nå er forresten sommerferien over i morgen, så da skal det nok ta seg opp igjen, både blogginga, scrappinga og kortlaginga. Og så håper jeg kursvirksomheten tar seg opp etter hvert også, men det må jeg snakke med Linda om. Vi snakket bare sånn løst om høsten tidlig i juni, men jeg håper hun fremdeles vil ha meg med på laget.

Og så tilbake til tagginga - jeg må jo selvfølgelig dele ut en utmerkelse jeg også - og det byr jammen ikke på problemer! Jeg kjenner nemlig plenty av jenter som fortjener en tittel og en rosa "knapp" i bloggen sin!

Hilde - fordi hun i tillegg til å være en rågod scrapper og talentfull kortlager, alltid har en morsom kommentar på lur, selv om hun har mer vondt enn det jeg ønsker min værste fiende. Måtte ventetida være over snart!

Linn - fordi hun gir meg masse inspirasjon, fordi hun er snill og fordi jeg føler vi er ganske like. Jeg tror nok vi kunne blitt gode venner, hvis vi hadde møtt hverandre i virkeligheten. Og ikke nok med det, men hun er også med på å lage verdens beste scrappeblad! Hvis ikke hun fortjener en utmerkelse, så vet ikke jeg!

Sissel - denne dama er virkelig en Rockin' Girl Blogger! Hun skriver rasende festlig og er verdens beste på å oppdatere bloggen sin, i alle fall i min bloggverden :) Ja, også kan hun lage så mye fint - mye fint som strekker seg langt ut over den papirverdenen jeg går rundt og tusler i.

Silje - Mitt første scrappeidol, og en av de første scrapperene jeg ble kjent med på ordentlig! Hun er fremdeles en scrapper jeg ser opp til, og bloggen hennes er mye besøkt. Dessverre er Silje ei dame med mange jern i ilden, noe som går ut over scrappetid og bloggetid innimellom (har jeg rett, eller hva, Silje?). Jeg håper på bedre tider når oppussinga er overstått!

Stine - gikk fort fra å være ei scrappevenninne til å bli ei venninne. Vi møtes ofte for å leke med papir, men det er jammen ikke bare det som står i hodene våre når vi er sammen. Skravla går, og vi tenker likt om mye. Stine er også min teknikkguru. Hun prøver ut mye nytt, og er en reser på å holde seg oppdatert med nye og morsomme ting man kan lage. Stine har også hatt sin del av gørr i livet, og jeg håper av hele mitt hjerte at bedre tider kommer til henne nå!

Dere må ikke tro at dette er alle jeg kunne tenkt meg å dele ut denne rosa knappen til, men noen må jeg jo etterlate til de andre også, ikke sant?!

Her kan dere lese mer om Rockin' Girl Blogger!

Og, så håper jeg at jeg har noe nytt å vise fram, neste gang jeg blogger :)

3 kommentarer:

Linn sa...

Så koselig!! Har tagget deg tilbake igjen!!!

Stine sa...

Tusen takk vennen, du e nu gulle god altså! Klem!

Stine sa...

Du er herved tildelt prisen 'Nice Matters'! Se mer i min blogg!