12. des. 2007

Hakke tid for jeg skal finne skjegget!

Ja, det er sangen som surrer rundt i hodet mitt sent og tidlig nå om dagen.
Ikke for at jeg har sett Putti Plutti Pott, og ikke for at jeg har hørt mye på den i det siste, men fordi jeg føler at jeg har tatt meg litt vann over hodet.
Jeg har mange små og prosjekter gående, men sliter litt med å finne inspirasjonen. Så, da har liksom dette skjegget blitt mitt ord for inspirasjon - og den leter jeg altså etter!

Det største og viktigste prosjektet for meg, er naturlig nok det jeg sliter mest med. Heldigvis har jeg snille Stine som stiller opp for meg, og fungerer som konsulent - Takk, vennen! Må bare fortelle at jeg var innom Stine i dag, og da fikk jeg et flott kremmerhus fyllt med hjemmelaget konfekt. Kremmerhuset var kjempefint, og konfekten nyyydelig. Jeg hadde egentlig en plan om å spare litt på den, men det ser ut til at den planen går i vasken. Det ser ut til at jeg må lage litt konfekt selv. Litt utenfor den opprinnelige planen min, men så gode var de altså! Jeg har også funnet fram en oppskrift på Sarah Bernard som jeg smakte i fjor, og som var så gode at jeg nok bare må lage dem. Og siden jeg egentlig ikke skulle lage noe som helst, men har kommet opp med to ting likevel, bare slenger jeg på en tredje sort. I adventskalenderen vår på Arctic Scrapbooking la Anita (og ja, vi er veldig stolte over å få henne med på kalenderlaget!) ut ei oppskrift på kokosboller, og den tror jeg ikke jeg klarer å motstå, altså!

Så - det var to prosjekter - scrapping og baking. Julekortene har jeg knapt begynt på. Jeg har vel en tre-fire stykker liggende, men det er mange igjen. Og så har vi finalen i klubbmesterskapet på Arctic Scrapbooking da. Jeg var så heldig å gå videre, og premien er jo fantastiske $125 i gavekort på A million little things. Skulle så gjerne vunnet det, men det ser ikke ut til at jeg får tid til å levere til den... Jeg har ikke helt gitt opp, men jeg er forberedt på å vinke farvel til premien, uten så mye som å prøve å få den. Kjipt, men noen ganger må det harde prioriteringer til.

Jeg er ellers veldig fornøyd med at jeg er ferdig med alle julegavene! Og det uten så mye som å ha stressa med handlinga i år. Jippi! Og så har jeg laget juleboka på det øverste bildet, og noen kortbokser som jeg ikke har tatt bilde av. Lurer på om det kanskje er lurt å lage ei liste over ting jeg har fått gjort også, så kanskje jeg føler meg litt bedre *lol*4 kommentarer:

Linn Hege sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Linn Hege sa...

Kjempefine ting du lager! Skjønner godt du synes dagene flyr fra deg, for jeg ble nesten litt stressa av alle prosjektene dine *lol* kos deg masse!

Eli Kristin Magnussen sa...

Så flotte julekort - og andre ting du har laget med papir! :) Håper du kommer i mål med prosjektene dine, he-he! God helg!

Stine sa...

Syns du har vært flink jeg, og du rekker nok over alt-og finner skjegget til slutt! :)