18. feb. 2008

Nye kort!

Endelig har jeg klart å lage kort igjen! Og jeg er faktisk ikke så verst fornøyd med det jeg har laget heller. Kan ikke huske sist jeg synes jeg fikk til å lage kort.

Vi har altså hatt LOST i kort på Arctic Scrapbooking i helga. I løpet av LOST'en ble det lagt ut 20 oppgaver, men jeg laget bare kort til sju av dem. Man kan med andre ord ikke si at jeg ble helt LOST. 

Jeg har rett og slett funnet ut at det er mye lurere å lage kort til de oppgavene jeg liker, og føler inspirerer meg, og så får noen andre som fortjener det bedre stikke av med premien :)
Det ble forresten premie på meg også, jeg vant avstemningen for helgas beste bidrag med kortet under. Det irriterer meg at swirlen er svart på bildet. Prøvde flere ganger i forskjellig lys, uten at det ble noe bedre. I virkeligheten er den altså brun.

 
Og så har jeg faktisk funnet fram Penny Black igjen. Tenke seg til, hvem skulle trodd det?!
Jeg vet ikke helt om det kommer av at jeg er lei Magnolia, eller om det bare var at jeg ikke fikk Magnoliaene mine til å passe på disse kortene. Jeg får kjenne litt etter om jeg skal kjøpe av de nye Magnoliaene, eller om jeg skal ta en pause. Jeg har i alle fall ikke bestillt den nye klubbpakken. Så da gjenstår det og se om jeg kommer til å angre på det, når andre begynner å få pakkene sine i slutten av april...

6 kommentarer:

Stine sa...

Kjempefine kort Lene, du har all grunn til å være fornøyd! Stilig det med alkoholblekk!

Line:) sa...

Hei tittet innom jeg...utrolig fine kort du lager:)

Sosa sa...

Å! her var det mye lekkert! Utrolig stilig clear-kort :)

Linn sa...

Det første kortet er utrolig vakkert Lene, og kort har du alltid fått til syns jeg:) Er også lei av Magnolia, det ble vel mye, nå er det teknikker som skal prøves ut.

alltid så inpsirerende å se hva du lager, du føler liksom ikke "mainstream" :)

Paristur leste jeg hos Stine, så heeerlig, unner dere det av hele mitt hjerte:)

Anonym sa...

Så flotte kort du lager. Det øverste kortet var utrolig nydelig! Håper det er i orden at jeg legger inn link til siden din fra min blogg...

Anonym sa...

Så nydelige kort!! Det øverste var utrolig elegant! Penny Black-stemplene mine kommer fram innimellom de også, de må liksom brukes litt av og til :)

Klem fra Gunhild